Imamo lastno proizvodnjo igral, ki temelji na naravnih materialih. Uporabljamo les bukve, bora in nekaterih drugih drevesnih vrst. Les je obnovljivi naravni vir, zato so naša igrala prijazna do okolja. Pri izdelavi ne uporabljamo kemikalij, ki bi škodovala ljudem, živalim ali okolju

Iz hlodov izdelamo letve različnih velikosti, ki so osnova za izdelavo igral. Letve so predhodno sušene, da igrala kasneje ne pokajo ali se zvijajo.

 

Letve obrežemo in oblikujemo v posamezne sestavne elemente. Veliko pozornost posvetimo kakovostni izdelavi. Vsako letev obdelamo ročno, pri tem pa pazimo, da je površina dobro zbrušena, gladka, brez napak in lepo zaobljena. Tako zagotovimo, da je oprijem pri uporabi prijeten in igrala nimajo ostrih robov, ki bi lahko bila otrokom nevarna. 

Pri izdelavi igral si pomagamo z različnimi stroji, orodji in pripomočki. Uporabljamo žage, stružnice, brusilnike in drugo orodje, ki je sestavni del vsake mizarske delavnice. 

Pred pakiranjem v embalažo vsa igrala temeljito pregledamo. Pozorni smo na vse nepravilnosti, ki se pojavijo pri izdelavi. S tem zagotovimo, da do kupcev pridejo odlično izdelana in visoko kakovostna igrala brez napak, ki bodo dolgo služila svojemu namenu. 

Majhnost proizvodnje nam omogoča, da vzdržujemo visoko raven kakovosti in kupcem dobavimo izdelke, kot jih želijo: brezhibne, všečne in uporabne. 

Podatki o podjetju:

Ime podjetja: Egir d.o.o.

Sedež podjetja: Britof 27, 4000 Kranj

Davčna številka SI91541557

 

Zavezanec za DDV: DA

Matična številka: 7130457000

  

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR

Podjetje Egir d.o.o.. je zapisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju dne 01.09.2016 

TRR odprt pri NOVA KBM d.d. SI56 0400 1004 8371 367

SKLADIŠČE IN PREVZEM: Britof 27, 4000 Kranj

Elektronski naslov: info@sportbaby.si

Telefon: +38640419367