LETVENIKI
Phone
Pon - Pet
7:00 - 14:00

040-419-367

media

    Za vsakega starša je otrok največji zaklad, zato so straši tako skrbni in pozorni, obenem pa si prizadevajo, da svojim otrokom nudijo vse, kar je potrebno za njihovo zdravje, razvoj in srečno življenje.

    Najsvetlejši in najsrečnejši trenutki in izkušnje, ki jih posameznik pridobi v življenju, so povezani z njegovim otroštvom. V rokah staršev je, da zagotovijo pogoje, ki so potrebni, da se otrok v kasnejšem življenju razvije v uspešno in srečno osebnost. Poleg staršev in otrok pa je za srečo pomembno tudi zdravje.

    Kaj pa je treba storiti za to, da bi bil vaš otrok krepak in zdrav? Na vsak način je treba ohranjati in krepiti imunski sistem; držati se je treba preprostih pravil za zdravo življenje, tj. zagotoviti otroku kakovosten počitek, zdravo hrano in seveda primerne pogoje za duševni in telesni razvoj.

    V sodobnem času, od zgodnjega otroštva naprej, majhni otroci pretežno preživljajo čas pred televizorjem ob gledanju svojih najljubših risank, ali pa sedijo za računalnikom, se kratkočasijo s tablico, s telefonom ali različnimi igralnimi konzolami. Seveda ima to tudi določen pozitiven vpliv, npr. na intelektualni razvoj in karakterne lastnosti, po drugi strani pa prispeva k sedečemu načinu življenja, ki lahko v prihodnosti negativno učinkuje na zdravje otroka. Naloga staršev je, da otroku približajo šport in športne igre. Tako bodo otroci dobro telesno pripravljeni, šport pa bo postal njihov vsakdanji življenjski partner in se bodo radi ukvarjali z njim tudi kasneje, ko odrastejo, saj se tako dobre, kakor tudi slabe navade, privzgojijo že v otroštvu.

    In kaj je treba za to storiti, predvsem pa, kako to doseči? Dovolj je le, da otroku priskrbite športni kotiček, ki naj zajema različne elemente, prilagojene sposobnostim in potrebam malčka. Velik izbor športnih kotičkov, tako za najmlajše kakor tudi za starejše in najstnike, najdete v spletni trgovini z otroško in športno opremo. Izdelki se prodajajo pod znamko domačega proizvajalca SportBaby. Tukaj so predstavljeni športni kotički v stilu švedske lestve, ki se pričvrstijo na steno ali pa med strop in tla, prav tako pa uokvirjena športna igrala za otroke od prvega leta starosti naprej, ki so prilagojena njihovim sposobnostim.

    Podjetje SportBaby je specializirano za proizvodnjo kakovostnih izdelkov iz naravnih materialov (borov, bukov in drug les, ki ga odlikujejo številne prednosti). Športni kotiček iz naravnega, visokokakovostnega in skrbno obdelanega lesa, ne predstavlja nobene nevarnosti za otroka, saj je okolju prijazen, nestrupen in povsem nenevaren za igro in športne vaje.

    Z namestitvijo športnega kotička v otroški sobici boste svojemu malčku omogočili, da se igra in ukvarja s športom v udobnem in zanj nenevarnem domačem okolju.

  • Sep 03, 2020
  • Comments: 3